Coaching

Intuïtief coachen biedt ondersteuning en hulp voor mensen die verandering willen, ergens tegenop zien of nieuwe inspiratie zoeken. Samen met jou zoek ik naar oplossingen voor jouw persoonlijke dilemma’s. Tijdens de ondersteuning ga je zelf bepaalde problemen aanpakken, waarbij ik je help. Jouw kracht en gevoel helpen ontdekken en verdiepen en om je meer energie en vitaliteit te geven.

Tijdens de intuïtieve coaching ga ik naast de normale coach technieken aan de slag met verschillende Oosterse technieken, zoals meditatie, energie-reading, healing en aura- en chakra psychologie. Jij kiest zelf welke techniek het dichtste bij jouw persoonlijkheid komt en jou het meeste ligt.

Verschillende vormen intuïtief coachen

Ik heb veel ervaring met verschillende methodieken binnen de intuïtieve coaching en ondersteuning van mensen. Daardoor lever ik altijd maatwerk. Zelf inzicht ontwikkelen in je problematiek is een onderdeel van mijn coaching.

In mijn praktijk behandel ik mensen met de volgende klachten:

• Depressie als gevolg van een scheiding, door het verliezen van een geliefd persoon of door het verliezen van werk.
• Mediation bij familieconflicten.
• Als neerslachtige gevoelens de overhand krijgen, in dit geval kijken we samen waar dit vandaan komt. Je krijgt dan handvaten om het leven beter aan te gaan.

Tijdens de intuïtieve coaching maak ik gebruik van verschillende coachingsstijlen:

• Oplossingsgericht coachen
• Provocatief coachen

Bij oplossingsgericht coachen gaat het er niet om wat er niet goed gaat, maar juist wat wel goed gaat. Oplossingsgericht Coachen richt zich direct op de oplossing zonder zich op het probleem te richten. Het resultaat van oplossingsgericht coachen is dat je vaak in snel tempo weer gebruik maakt van jouw eigen hulpbronnen en jouw zelfvertrouwen terug vindt.

Provocatief coachen is een coachingsstijl waarbij je werkt vanuit humor en uitdaging. Sommige mensen hebben tegenkracht nodig of willen uitgedaagd worden om tot prestaties te komen. Het doel van provocatief coachen is jou uit te dagen. Zo kom je tot een authentieke reactie of keuze van binnenuit.

Waarom kiezen voor intuïtieve coaching?

Ieder persoon heeft een andere reden om te kiezen voor intuïtief coachen.  Redenen om te kiezen voor intuïtieve coaching zijn onder andere:

• Beter omgaan met veranderingen.
• Antwoord krijgen op belangrijke keuzes en (levens)vragen.
• Een innerlijk verlangen naar zelf bewustzijn.
• Je leven vanuit een vreugdevolle bron willen vormgeven.
• Een behoefte om de situatie vanuit een ander perspectief te belichten.
• Een verlangen naar ‘kwaliteit’ en naar leven met hart & ziel.

Met deze redenen help ik je verder komen. Mijn motto is dan ook: ” Je hoeft het niet alleen te doen.” Het is belangrijk om dit goed te begrijpen en onthouden. Je staat er niet alleen voor!

Hierbij een paar mooie ervaringen van cliënten na het proces van intuïtief coachen:

• “Ik ben me bewuster van mezelf geworden. Ik merk dat me duidelijker is geworden wat ik zelf kan veranderen. Met behulp van Claudia ben ik gegroeid naar mezelf toe en zie nu helderder hoe ik ben en me voel. “
• “Ik sta veel positiever in het leven. Na een vervelende ervaring jaren terug werd ik steeds neerslachtiger en zag het leven steeds minder positief in. Door het intuïtief coachen sta ik weer positief in het leven. Ik heb mezelf eindelijk weer gevonden.”

Groepssessies

Coaching door middel van groepssessies is ook mogelijk. Een groepssessie bij mij houdt in dat je psychologische begeleiding volgt in een kleine groep. Deze groep bestaat uit maximaal 8 personen. De groepjes worden bewust klein gehouden. Ik ben namelijk van mening dat passie en aandacht belangrijk is tijdens deze sessies. Individuele aandacht en aandacht als groep.

Tijdens iedere groepssessie werken we rond één gemeenschappelijk thema waar iedereen binnen de groep moeite mee heeft. Deelname is mogelijk voor verschillende groepssessies:

• Rouwverwerking.
• Eenzame mensen.
• Hoog gevoelige personen. (HSP: highly sensitive person)
• Singles met elkaar in verbinding brengen.

Bij iedere groepssessie is het afhankelijk van de vorderingen van de groep hoeveel groepssessies nodig zijn.

Tarieven coaching en groepssessies

De tarieven voor de intuïtieve coaching en groepssessies zijn als volgt:

• Oriënterend gesprek van 60 minuten Euro 15,–
• Coach gesprekken 60 minuten Euro 40,–
• Coach gesprekken 90 minuten Euro 55,–
Gesprekken op locatie mogelijk vanaf 10 km. Meerprijs

Intuïtieve coaching

Tijdens de intuïtieve coaching begeleid ik je om jouw intuïtieve en spirituele verstand te ontdekken en leren samenwerken met jouw praktische en verstandelijke vermogen. Je wordt je bewust van de zaken die er op dat moment werkelijk belangrijk zijn.

Ik begeleid en coach vanuit mijn gevoel, waarbij Ik je help om essentiële vraagstukken over jouw leven en werk te beantwoorden. Sta je open voor de intuïtieve vorm van coaching? Neem dan contact met me op.

Deals

Wat is persoonlijke coaching eigenlijk en hoe is mijn werkmethode?


Ik vertel je niet wat je wel of niet moet doen, maar begeleid je in het ontdekken van het...

Kracht van verandering – September


Om werkelijk te veranderen heb je kracht nodig om het oude los te laten, dat wat jou niet meer...

Coaching


Als je het soms in het leven moeilijk hebt en het tijdelijk een beetje chaotisch is door allerlei...