Massage

De kracht van massage is dat het een ontspannende werking heeft op het lichaam en soms zelfs bepaalde knelpunten oplost of verlicht. In mijn massagesalon pas ik gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning en bewegingen toe tijdens de verschillende massages.

Een massage werkt zowel preventief als probleemoplossend. Het bevordert de doorbloeding, heeft een ontgiftende werking en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Het ontspant de spieren en laat de energie weer stromen. In mijn massagesalon help ik je bij het bestrijden van klachten of symptomen, zowel lichamelijke als geestelijke of emotionele klachten. Dit doe ik door middel van verschillende massagetechnieken:

  • Ontspanningsmassage
  • Zweedse massage
  • Sensitieve massage
  • Lomi Lomi
  • Quantum touch massage

Gezonde veranderingen doorvoeren in je leven kost tijd en energie en dat is een steeds zeldzamer goed geworden in deze samenleving. Veel mensen plegen roofbouw op hun lichaam.

De stapeling van verantwoordelijkheden treft je gezondheid:

  • Slecht slapen.
  • Weinig tijd voor ontspanning.
  • Geen energie meer hebben om iets leuks te doen.
  • Geen energie meer hebben om gezonder te leven.

De grootste gezondheidswinst is te behalen in het voorkomen van ziektes en daar maken massages ook onderdeel van uit. Een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen, van ouderen tot baby’s, van volwassenen tot kinderen. In feite is het goed voor iedereen om regelmatig een massage te ondergaan. Zo creëer je volledig fysieke en mentale ontspanning. Op deze manier behoud je beter je energie voor de vele dagelijkse activiteiten en voorkom je uitputting.

Massages

De eerste keer dat je naar mijn massagesalon komt voor een massage, brengen we je eventuele fysieke klachten in beeld. Belangrijk is te weten of je van je arts überhaupt een massage mag ondergaan of dat je kort geleden een operatie hebt ondergaan.

We hebben tegenwoordig allemaal een druk en gehaast leven. Stress is een algemeen bekend begrip geworden in onze samenleving. Dit maken we vooral in de massagesalon erg vaak mee. Als we signalen krijgen van ons lichaam is het eigenlijk al te laat. Daarom is het goed om regelmatig een massage te ondergaan in een massagesalon. Zo voorkom je dat spieren vast komen te zitten en het lichaam uit balans raakt. Ook voor mensen die regelmatig sporten is het van belang om het lichaam (de spieren) goed te onderhouden.

Zweedse massage

De Zweedse massage stimuleert de bloedsomloop, wat je laat ontspannen en je bewegingsvrijheid vergroot. De toegenomen doorbloeding bevordert de opname van voedingsstoffen in de spieren, wat de afvalstoffen versneld afvoert. Het kalmeert het zenuwstelsel, versterkt het immuunsysteem en stimuleert het loslaten van toxine in je lichaam.

Bij de Zweedse massage gebruiken we langzame, glijdende bewegingen. De masseur kneedt en wrijft met de bloedstroom mee richting het hart, om de bloedcirculatie te stimuleren. Naast de oppervlakkige huid, worden ook de gewrichten gemasseerd. Dit alles gebeurt op een liefdevolle manier met respect voor het lichaam.

Prijs: €50,-

Sensitieve massage

De sensitieve massage is een holistische massage die een diepe ontspanning geeft door lange en rustige strijkingen. Het is dé manier om dichter bij jezelf te komen, omdat je in de diepere lagen van je bewustzijn komt. Sensitieve massage helpt je om weer liefdevol naar jezelf te kijken. Het werkt verbindend en aardend. Een sensitieve massage wordt gegeven in combinatie met cranio sacraal technieken.

Prijs: €50,-

Lomi Lomi

Lomi Lomi komt oorspronkelijk uit Hawaï, veelal uitgevoerd met de onderarm uitgevoerd in de vorm van lange strijkingen. Deze massage heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert Lomi Lomi massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en de afvoer van afvalstoffen van het lichaam. Na de massage voel jij je als herboren!

Prijs: €50,-

Quantum touch massage

Lichaamscellen hebben als basiswens dat ze goed willen functioneren. Bij de quantum touch massage richt de masseur zich op de te behandelen plaats van het lichaam, door middel van een bepaalde ademhalingstechniek. Tegelijkertijd moet je zelf ook jouw aandacht richten op deze plek. Concentratie is namelijk van beiden vereist tijdens de quantum touch massage. Deze massagemethodiek wordt gekleed toegepast in de massagesalon en is tevens vaak een onderdeel van mijn coaching.

Resultaten vanuit de massagesalon:
• Scheefstand van bekken wordt deels of geheel gecorrigeerd.
• Bij fysieke en emotionele onbalans is de quantum touch een probaat middel.
• Het werkt goed tegen ontstekingen.
• Helpt het lichaam na een noodzakelijke operatie weer in balans te komen.

Prijs: Op aanvraag

Deals

Wat is persoonlijke coaching eigenlijk en hoe is mijn werkmethode?


Ik vertel je niet wat je wel of niet moet doen, maar begeleid je in het ontdekken van het...

Kracht van verandering – September


Om werkelijk te veranderen heb je kracht nodig om het oude los te laten, dat wat jou niet meer...

Coaching


Als je het soms in het leven moeilijk hebt en het tijdelijk een beetje chaotisch is door allerlei...